لیست اختراعات فريده پيري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1391/01/28
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع : تهيه ذرات نقره در اندازه نانو با روش رسوبگيري در فاز آبي توليد نانو ذارات با استفاده از روش شيميايي روش مناسبي مي باشد. مهمترين مشكل اين روش آلودگي شيميايي حاصل از آن مي باشد راه حل براي مشكلات احذف فاز آلي و جايگزين كردن فاز آبي احذف احيا كننده شيميايي و انتخاب سورفكتانتي كه توانايي احيا يون نقره را دارد و باعث آلودگي شيميايي نمي شود.. كاربرد ها : ۱- استفاده از خاصيت ضد باكتري نانو ذرات نقره در زمينه هاي مختلف مانند تجهيزات بهداشتي ۲- استفاده در صنايع الكترونيك به خاطر هدايت الكتريكي بالاي آن ۳- استفاده به عنوان دارو ۴- استفاده به عنوان كاتاليزور در واكنش هاي شيميايي ۱. تهيه نانو ذرات نقره با روش رسوبگيري در فاز آبي، شامل: (الف) تهيه كردن محلول آبي از نمك نقره و سورفكتانت و اسيد سولفوريك (ب) افزايش محلولي از هيدروكسيد سديم در آب به محلول گفته شده در بالا، كه منجر به ترسيب ذرات نانو با اندازه متوسط در حدود ۵۰-۶۰ نانومتر مي گردد. در روش بالا مورد سورفكتانت از گروه مشتقات Polyethylene glycol انتخاب شده است. نقش دوگانه سورفكتانت در شكلهاي ۱و ۲ نشان داده شده است

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/06
مالک/مالکان: حسين فلاح دوست
تاریخ ثبت: 1388/08/20
خلاصه اختراع:

سنتز نانو لوله هاي كربني از متان و دي اكسيد كربن باروش رسوبدهي بخار شيميايي در اين روش از: خوراك: به نسبت 12 از متان صنعتي و دي اكسيد كربن صنعتي استفاده شد. راكتور: يك لوله از جنس آلومينيوم است كه درون يك كوره قرار داده مي شود با قطر 12 اينچ. فشار: فشار اتمسفر. دماي رشد: بين 800 تا حدود 85 درجه سانتي گراد. كنترل شرايط: كنترل كننده هاي (فلومتر) شدت جريان گازها و ترموكوپل براي اندازه گيري دماي داخل كوره. ايجاد شرايط فوق منجر به ترسيب نانو لوله كربني با قطر متوسط در حدود 40 نانومتر و بر روي كاتاليزگر آهنشد. از مزاياي قابل توجه اين اختراع: 1- استفاده از گازهاي صنعتي با قيمت كم نسبت به روشهاي ديگر. 2- ساخت نانو لوله هاي كربني با قطر متوسط در حدود 40 نانومتر است. 3- عدم استفاده از قالب. 4- استفاده هم زمان از دي اكسيد كربن و متان است. خلاصه شكلها: شكل 1: ساز و كار فرآيند. شكل 2: تصوير SEM نانو لوله كربني. شكل 3: سيستم عملياتي.

تاریخ اظهارنامه: 1388/07/19
تاریخ ثبت: 1388/08/04
مخترع/مخترعان: فريده پيري ندا شكور
خلاصه اختراع:

1. سنتز نانو ذرات اكسيد روي با استفاده از مايسل معكوس شامل تهيه كردن (الف) محلول مايسل آبي از نمك هاي روش شش آبه شامل سورفكتانت در فاز آلي و تهيه محلولي از هيدروكسيد سديم در آب و (ب) مخلوط كردن محلول اول و دوم گفته شده در بالا كه منجر به ترتيب ذرات نانو با اندازه متوسط در حدود 50- 60 نانو متر مي شود. 2. در روش بالا مورد سورفكتانت از گروه مشتقات Polyethylene glycol انتخاب شده است. 3. در اين روش مورد فاز آلي براي تهيه مايسل از گروه متشكل از روغن هاي خشك كننده انتخاب شده است و تركيب آن شامل پالميتيك استئاريك اولئيك لينولئيك و لينولنيك است. 4. در روش بالا مورد هيدروكسيد آبي ، هيدروكسيد سديم انتخاب شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/07/19
تاریخ ثبت: 1388/07/04
خلاصه اختراع:

1. سنتز نانو ذرات آلومينا با استفاده از مايسل معكوس شامل تهيه كردن : (الف) محلول مايسل آبي از نيترات آلومينيوم نه آبه شامل سورفكتانت در فاز آلي و تهيه محلولي از هيدروكسيد سديم در آب و (ب) مخلوط كردن محلول اول و دوم گفته شده در بالا كه منجر به ترتيب ذرات نانو با اندازه متوسط در حدود 50 - 60 نانومتر مي شود. 2. در روش بالا مورد سورفكتانت از گروه مشتقات Polyethylene glycol انتخاب شده است. 3. در اين روش مورد فاز آلي براي تهيه مايسل از گروه متشكل از روغن هاي خشك كننده انتخاب شده است و تركيب آن شامل پالميتيك استئاريك اولئيك لينو لئيك و لينولنيك است. 4. در روش بالا مورد هيدروكسيد آبي هيدروكسيد سديم انتخاب شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/06/25
تاریخ ثبت: 1388/07/21
خلاصه اختراع:

سنتز monodispersed nanoparticle نيكل و ferrites با استفاده از micelles معكوس شامل تهيه كردن الف محلول مايسل آبي از نمكهاي Ni و يا نمكهاي آهن شامل سورفكتانت در فاز آلي و تهيه محلولي از هيدروكسيد سديم در آب و (ب) مخلوط كردن محلول اول و دوم گفته شده در بالا كه منجر به ترسيب ذرات نانو با اندازه متوسط در حدود 40 نانومتر و براي اكسيد آهن در حدود 30 نانومتر اكسيد نيكل مي گردد. 2. در روش بالا مورد سورفكتانت از گروه مشتقات polythylene glycol انتخاب شده است. 3. در روش بالا مورد فاز آلي براي تهيه مايسل از گروه متشكل از روغن هاي خشك كننده انتخاب شده است، و تركيب آن شامل پالميتيك استئاريك - اولئيك - لينولئيك - لينولئيك است. 4. در روش بالا مورد هيدروكسيدآبي هيدروكسيد سديم انتخاب شده است. از مزاياي قابل توجه اين اختراع 1- ساخت نانو ذرات اكسيد نيكل با مقدار متوسط در حدود 30 نانومتر است كه كاهش قابل توجهي رانسبت به روشهاي قبلي نشان مي دهد. 2- ساخت نانوذرات اكسيد آهن با مقدار متوسط در حدود 40 نانومتر است. 3- يكنواختي اندازه ذرات 3- عملكرد در درجه حرارت پايين (23 درجه سانتي گراد) 4- استفاده از يك فاز آلي ارزان قيمت براي تهيه انواع مختلف اكسيد ذرات فلزي در اندازه نانو كه هيچگونه آلودگي زيست محيطي نيز ايجاد نمي كند و از تريبات طبيعي بدست آمده 5- استفاده از اماسيون كننده غير سمي كه با وارد شدن به چرخه محيط زيست و يا چرخه مواد غذايي مشكلي ايجاد نمي كند. 6- كاهش شديد قيمت تمام شده نانو اكسيدهاي فلزي و هزينه هاي زيست محيطي ثانويه به دليل استفاده از يك فاز آلي ارزان قيمت و استفاده از روش مايسل معكوس در دماي اتاق. شرح مختصري از شكلها شكل 1 SEM نانو ذرات اكسيد نيكل را نشان مي دهد. شكل 2 پراش اشعه X پودر نانو ذرات اكسيد نيكل را نشان مي دهد شكل 3 SEM نانو ذرات اكسيد آهن را نشان مي دهد. شكل 4 پراش اشعه X پودر نانو ذرات اكسيد آهن را نشان مي دهد. شكل 5. دماي كلي تهيه ذرات نانو با روش رسوبگيري شكل 6. مشخصات مربوط به طيف هاي پراش اشعه X پودري

تاریخ ثبت: 1391/06/28
خلاصه اختراع:

سنتز و شناسايي نانو لوله هاي كبالت اكسيد توسط مايسل هاي معكوس

تاریخ ثبت: 1391/06/28
خلاصه اختراع:

سنتز و بررسي خواص كاتاليزوري نانو كروم اكسيد به روش امولسين معكوس

تاریخ ثبت: 1386/03/07
خلاصه اختراع:

روشهاي مستقيم و غير مستقيم براي بالا بردن ارزش متان شناخته شده اند. روش غير مستقيم بر پايه رفرمينگ بخار براي توليد گاز سنتز مي باشد كه مي تواند به سوختهاي مايع مورد نياز تبديل شود. چون رفرمينگ نيازمند مصرف انرژيي بالايي است تلاشهاي قابل توجهي براي توسعه واكنشهاي مستقيم به منظور توليد تركيبات اكسيد شده و محصولات مشتق شده از OCM بكار برده مي شود. مهمترين محصول اين فرايند گاز اتيلن مي باشد كه به عنوان ماده اوليه بسياري از پليمرها مورد استفاده قرار مي گيرد. تحقيقات نشان مي دهد كه عوامل متعددي در فرايند OCM نقش دارند. كه مهمترين آنها مربوط به كاتاليست مي باشد. در تبديل متان به اتيلن لازم است از كاتاليزورهايي استفاده شود كه خاصيت اكسيدكنندگي خيلي زيادي نداشته باشند زيرا اكسيداسيون شديد كه از مجاورت متان با اتم فلزي كه تعداد زيادي اكسيژن بر روي آن جذب شده است ايجاد مي شود باعث تبديل كامل متان به منوكسيد كربن و دي اكسيد كربن مي گردد كه مناسب هدف فوق الذكر نمي باشد.

موارد یافت شده: 8